jaanuar 08, 2009

Quantum of Solace (2008)


Ei teagi, mida öelda. Pettumust just ei valmistanud, sest ootused polnud algusest peale eriti kõrged.
Bond jätkab sealt, kus eelmises osas pooleli jäi. Kibestununa Vesperi surmast ihub mees kättemaksu ja M on järjekordselt 007 talitsemisega hädas. Seegi kord ei puudu mängust "ilus ja ohtlik tüdruk", seekord siis Olga Kurilenko. Jäi pisut pinnapealseks, oleksin rohkem oodanud, eriti kuna netis oli naise etteaste eriti kiidetud. Meenutas pigem Ladina-Ameerikast pärit näitlejatari, kui ukrainlast.

Actionit on täie raha eest, aga lõpus muutub asi veel eriti absurdseks. Lõhutakse kalleid autosid, paljud pahad ja head saavad koledal moel surma ja tulistatakse nii mis hirmus.

Peab mainima, et Casino Royale oli kõvasti parem nii stoori, kui üldmõtte poolest. Peakski teise üle vaatama, sest parema hinde, kui "Veidi lohutust", saaks film nüüd vabalt kätte.

Ekspressi telekava filmitutvustus ütleb kõik, mis ma sellest filmist arvan:"22. Bond on isiklikum ja realistlikum, kuid tapab endise hooga."

Üks lisapunkt tuleb paganama hea tunnusloo eest. Kes tõesti, veel näinud/kuulnud pole, siis kae juutuubist.

2 kommentaari:

Karmen ütles ...

kuulsin ka mujalt, et bond on täitsa kõmmutamiseks kätte läinud ja eelmises osas domineerinud mõttemängu polnud ollagi. see oli aga parim osa filmist.

Sandra ütles ...

Mõtlesin ise sama..Bondi filmid on ikka meelde jäänud, kui actioni JA stooriga filmid. Quantum of Solace's oli sužee teisejärguliseks jäetud. :/ Kahju.