jaanuar 26, 2009

Hää Filmi Nädal Coca-Cola Plazas

Tsiteerides allikat:

Ajavahemikus 30.jaanuar – 5.veebruar toimub Coca-Cola Plazas taas kord HÄÄ FILMI NÄDAL, mille kestel pakume filmisõpradele vaatamiseks linateoseid, mis praeguseks on kogunud rohkesti nii mitmeid erinevaid auhindu, kriitikute kiidusõnu, kui ka Oscari nominatsioone!

Meil on hea meel tõdeda, et Hää Filmi Nädalal linastuvad filmid kandideerivad kokku tervelt 39 Oscarile! Nendele filmidele osaks saanud teisi nominatsioone ja erinevaid võite ei ole siinkohal aga isegi ruumi kokku lugeda.

Filminädalal heidame pilgu ka kinole väljaspool Ameerikat – ekraanile jõuavad prantsuse karm põnevik „Mesrine: Surmatung“ Vincent Casseliga peaosas ja samuti Rootsis elava liibanoni päritolu Josef Faresi raputav ja shokeeriv kättemaksufilm „Leo“.

Uuesti toome ekraanile filmid, mis figureerivad nii Kuldgloobuse võitjate seas, kui ka Oscari nominentide hulgas – „Palgamõrvarid Brügges“, „Pimeduse rüütel“ ja „WALL-E“.

Samuti kasutame võimalust, et heita pilku ka kinoajalukku – selleks otstarbeks oleme meie arhiividest välja toonud filmid „Kolm kuningat“, „Seitse“ ja „Kaklusklubi“.

HÄÄ FILMI NÄDALA väärikaks lõpufilmiks on aga Bryan Singeri tõestisõündinud lool põhinev ajalooline põnevusfilm „Operatsioon „Valküür““, mille kesksetes osades Tom Cruise, Kenneth Branagh, Tom Wilkinson, Bill Nighy, Eddie Izzard jpt.

Piletid HÄÄ FILMI NÄDALA seanssidele maksavad 75 krooni!

Meeldivaid filmielamusi HÄÄ FILMI NÄDALAL!

Forum Cinemas


75 krooni pole nüüd teab mis imeodav hind, aga 120 asemel maksta 75 krooni on siiski hea vaheldus. Pileteid on ühtlasi võimalik osta siit. Kindlasti peaks 5. veebruaril hüppama läbi "Operatsioon "Valküüri"" esilinastuselt.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mineja hetkeseisuga 4jale seansile!

Karmen ütles ...

mõnus! kui rahakott vastu peab, siis peab isegi nii mõnelgi päeval läbi hüppama.

Margus ütles ...

Oi kaklusklubi tahaks küll silver screenil näha...

Anonüümne ütles ...

Kaklusklubi, Ben Button, Valküür, Doubt ja Revolutionary Road arvatavasti..

Trash ütles ...

Josef Fares´it põnevikutegemisel ei usalda.

Karmen ütles ...

Palju põnevaid filme lühikese aja jooksul, ei tahaks neist ühtegi maha ka magada. Esialgne plaan on samuti vaadata ära filmid nagu Doubt, Revolutionary Road ja ehk veel Rachel Getting Married.