august 21, 2008

007 Casino Royale (2006)

Tegu esimese Bondi filmi uusversiooniga, kus näeme uut Bondi ja tema nimi on Daniel Craig. Blondi "tšikk" on seekord Eva Green (Kingdom of Heaven'i Sibylla) ja teeb seda suhteliselt veenvalt, aga ega seal minu arvates palju vaja pole ka.
Kuna see on Bondi esimene film, siis pole Jamesil alguses isegi "double 0" staatust, aga nagu igagi terasem vaataja arvata võib, saab ta selle ka lõpuks kätte.
Pean mainima, et film jätab suhteliselt külmaks, kuna Bond ise pole eriti atraktiivne (kes siis enne kuulnud on, et Bond blond on?), liiga palju on ka ringisahmimist ja niisama kõmmutamist. Aga see on ilmselt suht-koht igas 007 filmis.

Lugu tiirleb siis selle ümber, kuidas mässajast James läheb omavoliliselt Le Chiffre nimelist paha meest otsima ja kohtab oma teel veetlevat Vesperit. Mängitakse palju pokkerit ja mängus on suured summad, loomulikult ei puudu veel hulgem ilusaid naisi ja autosid. Iseenesest täitsa keskmine action-film.

2 tärni puhtalt näitleja ebasümpaatsuse pärast ja see "tühjakõmmutamine" ei istunud ka. Sai teist küll suhteliselt ammu vaadatud, peaks ehk üle vaatama. Aga praegu 2.

Kommentaare ei ole: