mai 03, 2009

Rutsi reis ehk Eesti jooma eripära (2009)


Kolm kärbest ühe hoobiga:midagi kodumaist, aastast 2009 ja ühetärnilist. Tegu siis järjekordse "kauaoodatud Eesti kultusfilmiga". Üritasin seda kultusfilmi ka imdb'st leida, aga sinna pole see kahjuks või õnneks veel jõudnud.

Põhiplot on siis selline, et Ruts ja mõned tema sõbrad otsustavad oma minivan'iga Bukaresti aka Euroopa seksipealinna sõita. See kõik toimub siiski ohtra alkoholitarbimise, nilbitsemise ja loomulikult Scooteri taustal.
Põhjusega on mehed tituleeritud Eesti oma jackassideks, sest normaalne inimene ei istu alasti Pärnu maakohtu ees prügikastis ja ei loe veel sealjuures lehte.

Ütleme nii, et filmi kannatab ainult huumoriga (ka seltskond ei tee paha) vaadata, sest mingit kriitikat see küll ei talu. Pointless läbustamine, ropendamine ja munadega loopimine. Bukarestis käiakse veel öösel purskkaevus end pesemas. Oma seltskonnas võib see ju naljakas olla, aga tervel Eestil seda küll näha pole tarvis. Siiski on filmis natuke pointi ka. Piltlikult öeldes:noorus on hukas.

Absurdifilm, mida kannatab "järgmisel hommikul" vaadata küll.

7 kommentaari:

Soprano ütles ...

Eelmine kuu küsiti seda SubClubi filmimängus ja kuulsin siis sellest esimest korda, kuid nagu näen mitte viimast korda :P

Sandra ütles ...

:D Haha...ei tea jah, ise polnud ka enne mitte midagi sellest "kauaoodatud kultusfilmist" kuulnud. :P

Anonüümne ütles ...

IMDB nüüd olemas :)
http://www.imdb.com/title/tt1543044/

suht okei!

Anonüümne ütles ...

Film juba jõudnud Rimisse müügile. Kui vaatate, siis võtke ikka oksekauss endale ligi...

Anonüümne ütles ...

täielik p*sk, kui te seda loete, siis teadke, et olete endast liiga heal avamusel olevad debiilikud. seal polnud julgustükkidega midagi pistmist, iga poole ajuga inimene võib paljalt ringi joosta või näpu perse pista kellegile, see on lihtsalt vastik. ei soovita kellegile, oksekauss tuleb tõesti ligi võtta,.

Karmen ütles ...

ei tasu filmi liialt südamesse võtta

Qdra ütles ...

Nii ajasite asja nii põnevaks et ma pean nyyd selle filmi ära vaatama