september 15, 2008

The X Files: I Want to Believe (2008)

Mis juhtus, Chris Carter? Kes end sedasi siis vanal rasval praeb. Just nagu Indiana Jonesiga, ei paku X Files'ide viimane osa vanadele episoodidele mingit konkurentsi. Sündmustik jääb nõrgaks, iga stseen on külvatud üle klišeedega ning kurjategijate liin on pigem veider, kui hirmus (spoiler: gei inimorganite transportija, kes varastab organeid, et neid oma surnud poisssõbrale külge pookida).

Äramärkimist väärivad vaid vanad head peategelased Mulder (David Duchovny) ja Scully (Gillian Anderson), kelleta The X Files: I Want to Believe oleks film, mille ma saadaks otse DVDle. Ilmselt avastas Chris viimasel hetkel, et Walter Skinnerit (Mitch Pileggi) pole filmi jooksul kordagi näidatud ja seetõttu "parandas" ta vea sellega, et tõi tegelase mängu alles filmi viimasel kümmekonnal minutil. Rohkem ma sündmustikku ei lahkaks, sest kuna seal eriti palju asjalikku ei sündinud, poleks just palju, mida hiljem ise "avastada".

Kohad, mis pidanuks olema naljakad, ei ajanud naerma ning kohad, mis oleks võinud olla head, ajasid nutma. I mean, come on. Chris, sa suudaks paremat.
Võib-olla varastati ta anne/aju/mälu/pea UFOde poolt ära, sest ta jõudis tõele liiga lähedale.

Kommentaare ei ole: